Amazon Smart Plug Review 2022

Wanneer u via onze links koopt, kan Insider een aangesloten commissie verdienen. Leer meer.

  • Ik kocht een Amazon-outlet van $ 25 voor $ 0,99 en het veranderde mijn normale appartement in een slim huis.
  • Het kan een pot koffie starten of mijn tv aanzetten door gewoon mijn stem of de Amazon Alexa-app te gebruiken.
  • Ik heb er een paar in mijn appartement aangesloten op dagelijkse routines, zoals ’s ochtends het licht aandoen.

Als je denkt dat het leven in een slim huis een scala aan verbonden technologie en apparaten vereist, dan ben ik hier om je het tegendeel te vertellen. Ondanks dat ik in een overwegend eenvoudig brownstone-appartement in Bed-Stuy, Brooklyn woon, kan ik mijn lichten aandoen, een pot koffie zetten of zelfs muziek afspelen op de


Bluetooth

speaker in mijn slaapkamer allemaal door mijn smartphone te gebruiken of gewoon hardop te praten.

En het is een slimme plug van $ 25 die ik op Amazon heb gekocht en waarmee ik het kan doen.

Voor de duidelijkheid, ik doen heb meer dan één van deze aangesloten in mijn appartement en gebruik ook een Amazon Echo voor de spraakopdrachten. Maar laat je hierdoor niet afschrikken: je kunt je woonruimte toch slim maken met één van deze stekkers en de Amazon Alexa app op je smartphone. En hoewel je maar één apparaat hoeft te kiezen om het voor te gebruiken, moet je je slimme thuisreis ergens beginnen, toch?

Dit was precies mijn gedachte toen ik begin dit jaar voor het eerst de stekker tegenkwam. Nadat ik genoeg geïntrigeerd was door het schijnbaar goedkope prijskaartje van $ 24,99, ontdekte ik al snel dat Amazon een deal had die het kopen van een te mooi maakte om te laten liggen. Door de passende promotiecode “PLUG” te gebruiken, kon ik er een bemachtigen voor slechts 0,99.

Ja, je leest het goed: ik kocht een bescheiden stopcontact dat hielp om mijn leefruimte in de 21 . te brengenst Eeuw voor minder dan een dollar.

Amazon slimme stekker


Amazone


Ik denk niet dat je hoe dan ook teleurgesteld zult zijn. Vanaf het moment dat ik met mijn apparaten begon te praten om ze aan te zetten, was ik verslaafd. Nadat ik hem had aangesloten en de Alexa-app had ingesteld, hoefde ik alleen maar te zeggen: “Alexa, zet ESPN aan”, of “Alexa, start de koffie”, en er stonden slechts enkele seconden tussen mij en de uitgevoerde acties .

Ik heb zelfs routines geconfigureerd die op bepaalde tijden automatisch de lichten rond mijn appartement in- of uitschakelen. Ik heb bijvoorbeeld de lamp in mijn slaapkamer zo ingesteld dat deze ’s ochtends gedimd aangaat, wat een veel aangenamere manier is om wakker te worden dan naar de wekker op mijn smartphone te zoeken.

Ik heb er nu een paar opgesteld in mijn woonkamer, keuken en slaapkamer en de dagen dat ik mijn televisie handmatig aanzet of de lichten aandoet, zijn al lang voorbij. En hoewel ik mijn appartement niet zou beschouwen als het toonbeeld van een ultramodern slim huis, heeft het feit dat het luistert naar en een paar spraakopdrachten uitvoert het veel moderner gemaakt dan toen ik er introk.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Laat een reactie achter

Technluxury.com
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart