Ex-kleuterleraar verdient meer als BBW OnlyFans-model, werkt minder

  • Danielle Zavala was vijf jaar lerares en twee oppas, voordat ze een BBW-model werd.
  • Ze werkt slechts 20 uur per week en plaatst content op OnlyFans en Curvage.org, maar verdient meer.
  • Zavala sprak met Insider over waarom ze de carrièrestap maakte.

Dit artikel is gebaseerd op een gesprek met Danielle Zavala, een BBW-model in de buurt van New Orleans. Het is bewerkt voor lengte en duidelijkheid.

Als je het me vijf jaar geleden had gevraagd, had ik niet geraden dat ik een OnlyFans-model zou worden.

Ik heb de carrièreswitch gemaakt na twee jaar oppas en vijf jaar pre-K1-leraar te zijn geweest.

Ik vond het geweldig om met kinderen te werken en hoofdleraar zijn was de beste baan die ik ooit heb gehad.

Danielle Zavala

Ik heb in de zomer mijn baan opgezegd en besloot Instagram-modellering te proberen.

Danielle Zavala


Maar de uren waren lang. Ik werkte ongeveer 40 uur per week en begon me een beetje opgebrand te voelen.

Toen de pandemie begon, had ik het gevoel dat het echt uit de hand liep. Mijn school is een paar keer gesloten vanwege coronavirusgevallen en ik voelde me niet veilig of verzorgd.

De leraren stootten voortdurend tegen de directeur om veiligheidsproblemen voor onszelf en de kinderen serieus te nemen. Hoewel de leraren tijdens de pandemie veel harder moesten werken en met meer stress moesten omgaan, voelden we ons net zo ondergewaardeerd als altijd en verdienden we geen extra geld.

Ik verdiende minder dan ik had als oppas. Mijn salaris was niet de belangrijkste reden waarom ik stopte, maar het was iets dat me bezighield.

Dus heb ik in mei mijn baan opgezegd, voornamelijk vanwege zorgen over het oplopen van het coronavirus, om me te concentreren op het modellenwerk.

Eind maart begon ik geld te verdienen met modellenwerk. In het begin wist ik niet zeker welke hoek ik moest volgen. Ik dacht dat ik misschien iets sexy kon doen, maar ik zou waarschijnlijk moeten


verlies gewicht

eerst.

Danielle Zavala

Nadat ik begon met posten op Instagram, realiseerde ik me dat er een enorm publiek was dat van mijn lichaam hield zoals het was.

Fallon Hackett


Maar nadat ik begon met posten op Instagram, realiseerde ik me dat er een enorm publiek was dat van mijn lichaam hield precies zoals het was. Ik realiseerde me dat er eigenlijk een markt was die ik kon aanboren door gewoon mezelf te zijn.

Dus besloot ik om Big Beautiful Women (BBW)-modellering uit te proberen met de naam Devi Thikk. Ik gebruik OnlyFans en een BBW-site genaamd Curvage.org, en krijg soms tips via sites zoals Cash App.

Ik werk ongeveer 20 uur per week, maar verdien meer dan op school.

(Insider heeft documentatie bekeken die de bruto-inkomsten van Zavala verifieert. Ze verdiende in oktober 2021 ongeveer 50% meer van OnlyFans, Curvage.org en Cash App-tips dan in vier weken in april en mei 2021 op school.)

En ik heb de controle over mijn eigen carrière en verdiensten. Ik kan mijn eigen schema maken en hoef me geen zorgen te maken over het oplopen van het coronavirus.

In de herfst heb ik ook een korte periode in een handwerkwinkel gewerkt om wat extra geld te verdienen, maar ik stopte binnen een maand. Ze waren onderbemand en probeerden mij te gebruiken om de gaten op te vullen. Ik werd overwerkt en kreeg ook te maken met onbeschofte klanten.

Op dezelfde dag dat ik stopte met de winkelbaan, vertelde iemand me dat ze dachten dat online sekswerk ‘mezelf uitbuiten’ is. Het werk is niet uitbuitend, vooral niet in vergelijking met deze laagbetaalde functies waar ze overwerken en werknemers slecht behandelen.

En ik hoef me niet slecht te laten behandelen door mensen. Ik kan mijn eigen grenzen stellen met klanten en als ze die overschrijden, hoef ik gewoon geen zaken met ze te doen.

Voorlopig blijf ik online sekswerk doen. Ik ben van plan de uren die ik eraan besteed te verhogen, zodat ik een auto kan kopen.

Op de lange termijn heb ik erover nagedacht om terug naar school te gaan om misschien biologie te studeren of mijn eigen zeepbedrijf op te zetten. Maar wat er ook gebeurt, ik wil nooit meer terug naar een baan in de detailhandel, de dienstverlenende sector of een kantoor. Ik wil gewoon mijn interesses en dingen blijven nastreven die ik leuk vind.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Technluxury.com
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart